Een stad gekend voor haar mode, diamanten en kunst.

 

Mode

Onze lobby is onze catwalk: onze receptie medewerkers dragen met trots de nieuwste designs van het bekende merk Essentiel Antwerp. Essentiel Antwerp staat voor verfrissende, onconventionele & luxueuze damesmode met unieke kleurencombinaties en prints.

 

Door het hele hotel zie je ook enkele unieke handtassen van het Antwerpse merk: KAAI. 2 actieve vrouwen, die al meer dan 20 jaar de wereld rondreizen in de mode- en retailsector. Haasten van een zakelijke bijeenkomst naar een receptie en dan de volgende ochtend een vroege vlucht halen. Hun belangrijkste metgezellen: een laptop, een mobiele telefoon, veel papierwerk en damesspullen, allemaal in hun handtassen en trolleys gestopt. Wanhopig op zoek naar een stijlvolle tas die aan al hun behoeften voldoet, besloten ze een nieuw tassenconcept te creëren voor vrouwen die onderweg zijn.

 

Essentiel Antwerp

 

Kaai

FEB19A.jpg

 

Juwelen

Door het hele hotel vind je echte Antwerpse design sieraden van Wouters & Hendrix. Ze ontwerpen en maken sinds 1984 ongebruikelijke sieraden in hun Antwerpse atelier. Geboren in een avant-garde periode, buigen ze de regels van het traditionele maken en dragen van sieraden.

 

Wouters&Hendrix

W&H Antwerp (3).jpg

Kunst

Elke kamer toont een gerenommeerd werk van de beroemde fotograaf Marc Lagrange. Verder vindt u kunsttijdschriften in de bibliotheek van het hotel en op uw kamer.

Kameel.jpg